Ziare

Ziare

Acesta satisface cele mai urgente nevoi ale consumatorilor, cum ar fi nevoia de informații, nevoia de știri, nevoia de comunicare, sentimentul pe care fiecare îl are (indiferent de ce categorie socială aparține, indiferent de locul în care trăiește) , Rasă etc.), aparțin unei comunități care își împărtășește destinul cu alții; nevoia de divertisment poate fi satisfăcută în două moduri: în mod explicit prin benzi desenate, broșuri, jocuri, cuvinte încrucișate etc. În secret, prin cronicile înțepătoare ale vieții personale, prin fapte, prin fapte politice, sub pretextul de a spune, nimic altceva decât divertisment;
Pentru nevoile de instruire, ziarul transmite un anumit patrimoniu cultural și social (raportarea și comentarea evenimentelor prin etică și utilizarea normelor lingvistice ale societății pentru a face comentarii) și oferă o anumită cantitate de informații pentru a-i permite să urmeze Fă mai bine în viața de zi cu zi.
Ziarele sau revistele trebuie să îndeplinească o serie de condiții grafice cerute ergonomic, aceste condiții legate de calitatea materialelor utilizate, colectare și tipărire. Acestea sunt: ​​Vizibilitatea este determinată de contrastul dintre fundal și elementele tipărite și depinde de albul hârtiei, de calitatea imprimării și de transparența textului. Citibilitatea include posibilitatea de a citi mesaje scrise pe baza caracterelor grafice, a formei și dimensiunii simbolurilor grafice utilizate (litere, cifre etc.), în funcție de lungimea liniei, distanța dintre acestea și lățimea marginii caracterelor.
Pentru hârtie, elementul de bază este culoarea, deoarece fundalul hârtiei afectează și conturul scrisorii. Cele mai potrivite culori sunt diferite nuanțe de alb, galben sau gri deschis.Pentru modele geometrice sau artistice (adiacente sau integrate textului) sau benzi desenate, se folosesc și verde deschis, albastru deschis sau roz. Alte două caracteristici importante ale hârtiei sunt: ​​rugozitatea, care împiedică răspândirea cernelii în mod uniform pe conturul literei și este dificil să recunoaștem sau chiar să nevizibilăm întregul cuvânt sau linia. Translucid, trebuie să fie de la scăzut la mediu, deoarece contururile transparente vor reduce luminozitatea fundalului textului și vor cauza oboseala ochilor.
Tipăririle sunt produse care imprimă text sau imagini pe suport media. Particularitatea activității de tipărire este realizată de posibilitatea de a repeta textul sau imaginea corespunzătoare pe suportul material în același mod, astfel încât să obțineți mai mult
Același exemplar. Hârtia este suportul pentru înființarea activității de tipărire, este cel mai utilizat și asociat cu ideile de tipărire. Acesta este modul de a arăta majoritatea tipăritelor pe care le întâlnim în viața noastră de zi cu zi: cărți, ziare, reviste, broșuri, pliante, afișe, formulare administrative.
Întrucât știrile scrise sunt unul dintre cele patru canale de transmitere a mass-media (precum și radioul, televiziunea și internetul), ziarele și revistele se prezintă ca un adevărat produs media. Produsele tipărite au următoarele caracteristici care pot conferi această calitate: a) Identitatea dintre copii ale aceleiași serii: Întrucât este rezultatul procesului de imprimare a matricei derivate din acest suport operațional, toate copiile rezultate vor fi aceleași, Și formează o singură apariție; b) Unitatea de conținut în cadrul aceluiași aspect: produsul original este conceput pentru a reprezenta o unitate de timp, o unitate subiect, o unitate subiect sau o unitate spațială;
c) Irelevant pentru sursa de producție: fiecare copie tipărită este independentă de matricea originală pe care a copiat-o și nu mai trebuie să fie asociată cu aceasta pentru a transmite informațiile pe care le conține (diferite de produsele media în flux - difuzate) și TV - trebuie să fie continuu cu sursa de producție Conexiunea, d) depinde de mobilitatea și integritatea mediului de afișare: atâta timp cât suportul sau materialul poate rezista, va exista orice produs tipărit (integritatea conținutului informațional depinde de integritatea materialului) și îl urmează.

Ziare

We welcome your comments!